Fiske

Båtforening

Til alle medlemmer i Fiske Båtforening

På Fiske Båtforenings årsmøte 24.11.2016 ble det valgt nytt styre. De nye styremedlemmer er som følgende:

Styreleder, Gard-Ove Larsen Mob: 400 20 677

Havneleder, Knut W Eriksen Mob: 928 96 701

Vaktleder, Karin Helle Mob: 936 00 107

Kasserer, Roald Helmersen Mob: 464 69 597

Sekretær, Cathrine Sigvardsen  Mob: 924 11 880

Vara, Jonny Vestmo Mob: 924 03 625

Vara, Reiulf Been Mob: 909 27 051

Som sikkert mange av dere har fått med seg har vi nå startet med Havneweb for Fiske Båtforening. Havneweben vil være med på å gjøre hverdagen mye enklere både for styret, og alle medlemmer i havna.
Med dette verktøyet får man full oversikt over havnen til enhver tid.
Vi vil enkelt finne fram til informasjon, båtplasser, vaktlister, fakturaer etc.

De fleste av dere har nå blitt kontaktet av styret vedrørende personlig informasjon rundt gjeldende båtplass (navn, adresse, tlf og mail etc).
Dette er en del av arbeidet med å få lagt inn alle opplysninger til det nye programmet. Det oppfordres til at alle medlemmer oppretter en egen mail i nærmeste fremtid.

Et resultat av dette vil bli at fakturaer fremover sendes til alle medlemmer på mail. På fakturaen vil det også informeres om når den enkelte skal ha sin vakt i havna. Det vil også bli sendt purring på fakturaer, samt påminnelse på vakt pr SMS(melding) på telefon.

Forrige uke ble det sendt ut en sms-melding til alle medlemmer med brukerinfo for innlogging til Havneweb.

-Trykk på linken: havneweb.no/tool
-Logg inn med Brukernavn og passord

Denne linken finner du også på vår egen nettside: fiske-baatforening.no under fanen Havneweb.

Når man har logget seg inn på Havneweb kommer du på forsiden til Fiske Båtforening og din egen side på dashboard. Fint om dere legger inn informasjon på Brukerinfo og Båt og båtplass.

Ellers kan det nevnes at vi har også jobbet med nettsiden til Fiske Båtforening. Den har fått nytt ”utseende” samt noen nye funksjoner. Blant annet vil forsiden vår alltid være oppdatert på nyheter.

Skulle det være noen spørsmål rundt noe av dette er det bare å kontakte oss!